Site Loader
Pollux 75, 2651 HD Berkel en Rodenrijs
3 nations cup Zoetermeer 2019

Zaterdag 24 en zondag 25 augustus staat de 3-Nations Cup Mountainbike op het programma in Zoetermeer. Dat staat garant voor veel zweet en stof of modder. Want het weer is vaak zeer nat of warm droog. De rijders zitten daar niet mee en willen alleen maar een goede klassering. 

Wie in Zoetermeer een goede plek behaald beschikt over een goede conditie en techniek. De steile klimmen en het vele draai, keer en ander technisch werk vragen om goede skills. 

Sponsoren 

Ook dit jaar kunnen we de wedstrijd niet organiseren zonder onze sponsoren. Dankzij hun financiele of natuurlijke bijdrage kan dit weekend georganiseerd worden. 

Parcours 

Het parcours kent dit jaar een forse verandering. We gaan terug naar de roots van het Europees kampioenschap uit 2009 toen een groter deel van de bestaande MTB route gebruikt werd. De kleine “MTB heuvel” zal weer onderdeel uit gaan maken van het parcours. De “oude weegbrug” (gelegen tussen de MTB heuvel en het parcours van afgelopen jaren) is nu de plek voor verzorging en technische assistentie. 
Zie parcours voor meer informatie.

Vrijwilligers 

Ook zonder vrijwilligers zou dit evenement niet bestaan.  Of het nu voor een uur, een halve dag, een hele dag of het hele weekend is, alle handen zijn welkom. Heeft u interesse om bij te dragen, mail of bel ons.

Post Author: Administrator