Leuk dat u mee wilt doen met onze MTB-wedstrijden. Leest u onderstaande informatie goed door.

Op de dag van de wedstrijd moet u zich melden bij de inschrijfbalie. U kunt zich hier melden op het moment dat de wedstrijd, die voor uw wedstrijd verreden wordt, vertrekt. Is uw wedstrijd de eerste die verreden wordt op die dag dan meldt u zich anderhalf uur van te voren.
U kunt zich inschrijven tot een half uur voor de start van uw wedstrijd.

Licentiehouders
Licentiehouders kunnen zich voor Spaarnwoude t/m 16 juni 2019 inschrijven. Na deze datum kunt u zich alleen nog ter plaatse bijschrijven. Dit kunt u doen tijdens de normale inschrijvingstijd van uw categorie (tot een half uur voor aanvang van uw wedstrijd). Bijschrijven kost € 10,- extra voor licentiehouders.

Wij willen u eraan herinneren dat u uw eigen chip (MYLAPS) moet gebruiken tijdens de wedstrijd. Mocht u deze niet hebben dan kunt u er één van ons huren. Deze dient u direct na de wedstrijd weer terug te brengen bij de inschrijfbalie. Doet u dit niet dan zult u een rekening ontvangen voor de kosten.

Funklasse en Jeugd
Rijders die alleen in het bezit zijn van een basislicentie kunnen deelnemen aan de Funklasse. Wanneer u in het bezit bent van een eigen chip (MYLAPS) dan moet u deze gebruiken tijdens de wedstrijd. Mocht u deze niet hebben dan kunt u er één van ons huren. Deze dient u direct na de wedstrijd weer terug te brengen bij de inschrijfbalie. Doet u dit niet dan zult u een rekening ontvangen voor de kosten.
De jeugdcategorieën moeten hun eigen stuurbord en chip (MYLAPS) gebruiken tijdens de wedstrijd.

Ter verduidelijking van de categorieën Jeugd:
Categorie 5:       het jaar waarin jongens 12 jaar en meisjes 13 jaar worden
Categorie 6:       het jaar waarin jongens 13 jaar en meisjes 14 jaar worden
Categorie 7:       het jaar waarin jongens 14 jaar worden

De Funklasse kan zich inschrijven t/m zondag 16 juni 2019 22:00 uur. Na deze datum kunt u zich alleen nog ter plaatse bijschrijven. Dit kunt u doen tijdens de normale inschrijvingstijd van uw categorie (tot een half uur voor aanvang van uw wedstrijd).

Voor de Funklasse (basislicentie) wordt voor het bijschrijven € 5,- extra in rekening gebracht.

Waar inschrijven
Jeugd cat. 5 t/m 7: ‘Mijn KNWU’
Licentiehouders: Time and Voice
Funklasse mannen & vrouwen: Kan alleen nog bijgeschreven worden op zondag 23 juni bij de inschrijfbalie
NK Eliminator: ‘Mijn KNWU’

Door deel te nemen aan onze wedstrijden gaat u akkoord voor het plaatsen van beeldmateriaal, naamsvermelding e.d. op onze mediaplatformen.