Leuk dat u mee wilt doen met onze MTB-wedstrijden en/of het NK E-Mountainbike. Leest u onderstaande informatie goed door.

Op de dag van de wedstrijd moet u zich melden bij de inschrijfbalie. U kunt zich hier melden op het moment dat de wedstrijd, die voor uw wedstrijd verreden wordt, vertrekt. Is uw wedstrijd de eerste die verreden wordt op die dag dan meldt u zich anderhalf uur van te voren.
U kunt zich inschrijven tot een half uur voor de start van uw wedstrijd.

Licentiehouders
Licentiehouders kunnen zich voor Zoetermeer t/m 20 augustus 2019 inschrijven. Na deze datum kunt u zich alleen nog ter plaatse bijschrijven. Dit kunt u doen tijdens de normale inschrijvingstijd van uw categorie (tot een half uur voor aanvang van uw wedstrijd). Bijschrijven kost € 10,- extra voor licentiehouders.

Wij willen u eraan herinneren dat u uw eigen chip (MYLAPS) moet gebruiken tijdens de wedstrijd. Mocht u deze niet hebben dan kunt u er één van ons huren. Deze dient u direct na de wedstrijd weer terug te brengen bij de inschrijfbalie. Doet u dit niet dan zult u een rekening ontvangen voor de kosten.

NK E-Mountainbike
Licentiehouders kunnen zich inschrijven via de normale KNWU inschrijfprocedure via MijnKNWU. Niet licentiehouders mogen dit jaar ook meedoen aan dit officiële Nederlands kampioenschap. Dit omdat de sport nieuw is en er E-Mountainbikers zijn die (nog) geen licentie hebben, omdat er tot dusverre ook geen wedstrijden werden georganiseerd. Niet licentiehouders kunnen zich inschrijven via ons inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Funklasse en Jeugd
Rijders die alleen in het bezit zijn van een basislicentie kunnen deelnemen aan de Funklasse. Wanneer u in het bezit bent van een eigen chip (MYLAPS) dan moet u deze gebruiken tijdens de wedstrijd. Mocht u deze niet hebben dan kunt u er één van ons huren. Deze dient u direct na de wedstrijd weer terug te brengen bij de inschrijfbalie. Doet u dit niet dan zult u een rekening ontvangen voor de kosten.
De jeugdcategorieën moeten hun eigen stuurbord en chip (MYLAPS) gebruiken tijdens de wedstrijd.

Ter verduidelijking van de categorieën Jeugd:
Categorie 5:       het jaar waarin jongens 12 jaar en meisjes 13 jaar worden
Categorie 6:       het jaar waarin jongens 13 jaar en meisjes 14 jaar worden
Categorie 7:       het jaar waarin jongens 14 jaar worden

De Funklasse kan zich inschrijven t/m donderdag 22 augustus 2019 22:00 uur. Na deze datum kunt u zich alleen nog ter plaatse bijschrijven. Dit kunt u doen tijdens de normale inschrijvingstijd van uw categorie (tot een half uur voor aanvang van uw wedstrijd).

Voor de Funklasse (basislicentie) wordt voor het bijschrijven € 5,- extra in rekening gebracht.

Waar inschrijven
NK E-Mountainbike Licentiehouders: ‘Mijn KNWU’
NK E-Mountainbike Niet Licentiehouders: Via ons inschrijfformulier
Jeugd cat. 5 t/m 7: ‘Mijn KNWU’
Licentiehouders: Time and Voice
Funklasse mannen & vrouwen: Via ons inschrijfformulier

Door deel te nemen aan onze wedstrijden gaat u akkoord voor het plaatsen van beeldmateriaal, naamsvermelding e.d. op onze mediaplatformen.