Site Loader
Pollux 75, 2651 HD Berkel en Rodenrijs

Beste mountainbike liefhebbers,

Hierbij een update na een lange tijd stil te zijn geweest.

Ook onze sport is hard geraakt door het corona virus en konden wij in 2020 helaas geen wedstrijden organiseren door alle beperkingen die zijn opgelegd.

Maar wij kijken vooruit en zijn superblij dat wij jullie kunnen laten weten dat wij de 3 Nations cup wedstrijd op internationaal niveau wederom gaan organiseren. Dit zal plaatsvinden in het weekend van 28 en 29 augustus 2021 op de prachtige locatie bij SnowWorld in Zoetermeer. Zet deze datum alvast in jullie agenda. Wij staan weer te springen om een mooi en uitdagend parcours op te zetten voor jong en oud, amateur of professional.

Verder zijn wij als Stichting Wielerpromotie Het Groene Hart gevraagd of wij de World Police and Fire games willen organiseren in 2022. Het is voor ons een grote eer om deze olympische spelen voor politie-, brandweer-, douane- en gevangenismedewerkers uit de hele wereld te mogen organiseren.

Zodra er verdere ontwikkelingen zijn, zullen wij jullie op de hoogte houden. Voor nu wensen wij jullie alvast mooie feestdagen toe en blijf vooral gezond.

Met sportieve groet,

Stichting Wielerpromotie Het Groene Hart.

Post Author: Administrator