Vrijwilligers maken onze mountainbikewedstrijden mogelijk! Een paar dagen voor de wedstrijd helpen de vrijwilligers met het plaatsen van hekken langs het parcours, zetten het parcours af met linten, zorgen dat het sponsormateriaal opgehangen wordt, begeleiden de deelnemers op de wedstrijddag en helpen met opruimen na de wedstrijd.

Op de dagen van de wedstrijden worden onze vrijwilligers ingezet als marshall. Hierbij zorg je ervoor dat het parcours niet betreden wordt door het publiek wanneer de rijders langskomen rijden. 

Alle vrijwilligers krijgen een lunchpakket en drinken aangeboden. Aan het eind van elke wedstrijddag wordt er met z’n allen genoten van een welverdiende avondmaaltijd.

We kunnen in Zoetermeer al rekenen op veel enthousiaste vrijwilligers, maar kunnen er altijd meer gebruiken. Heb je zin en tijd om in Zoetermeer je midden in de mountainbikewereld te begeven en daar je inzet te tonen? In een t-shirt/trui die je van ons krijgt en mag houden na afloop, gesponsord door Merida? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in.

We zien je graag in Zoetermeer!