Het internationale mountainbiken is terug in Spaarnwoude! In het weekeinde van 23 en 24 juni, twee dagen lang mountainbikewedstrijden op het parcours van Spaarnwoude in het kader van de 3 Nations Cup Mountainbike Series. De wedstrijden in Spaarnwoude tellen mee voor de NL Cup.

Locatie
In Spaarnwoude zijn in het verleden mooie en prestigieuze evenementen georganiseerd. Het is een fantastisch gebied, waar vrijwilligers uitdagende mountainbiketracks gerealiseerd hebben.

Wedstrijdweekend
Dit jaar zullen de wedstrijden op 23 juni en 24 juni worden verreden, zie programma voor alle details. Vanaf de vrijdagmiddag ervoor 16:00 uur is het wedstrijdparcours open voor verkenning.

Toeschouwers
Het bezoeken van de wedstrijden is gratis. Op Facebook “3 Nations Cup Spaarnwoude” staat meer info over de vele extra activiteiten die rondom de wedstrijden worden georganiseerd.

Deelnemers
Voor deelnemers zijn voldoende en goede faciliteiten beschikbaar. In Snowplanet bevindt zich de inschrijfbalie, kleedruimtes en dopingcontrole. Het parcours is zo ontworpen dat het voor iedereen toegankelijk is. Daar waar nodig zijn er alternatieve routes die de deelnemer kan kiezen naar gelang zijn of haar niveau. Inschrijven kan ook via het inschrijfformulier.

Teams
Teams kunnen een speciale plaats reserveren waar zij een 1e-rangspositie hebben langs het parcours. De plaatsen zijn te reserveren via het aanmeldformulier teams.

Pers
Op onze perspagina plaatsen we onze persberichten, promotiematerialen en bijbehorende beelden over de wedstrijden en alle activiteiten die er omheen worden georganiseerd. Ook stellen wij graag faciliteiten beschikbaar, zoals een persruimte met wifi, versnaperingen en drankjes.